pilates & yoga retreat u hrvatskoj lipanj 2024

program


Pilates i seanse joge održavaju se svakodnevno ujutro i navečer na terasi kuće, a vodi ih vlasnica berlinskog studija za pilates i kvalificirana sportska znanstvenica Korina Hengse. Različite metode i male naprave koriste se kako bi jedinice bile raznolike i svestrane. Iznimka su dani dolaska i odlaska, kao i dan odmora usred putovanja. Tjedni pregled ćete dobiti unaprijed na e-mail.

 

Na zajedničkom doručku i večeri (osim dana odmora) mala grupa od najviše 8 sudionika može se bolje upoznati, razmijeniti iskustva i planirati.

 

Ostatak vremena je slobodno i može se iskoristiti za opuštanje, plivanje, šetnju itd. Posljednja povlačenja pokazala su da postoji velika potreba za raznim posjetima i drugim aktivnostima na otvorenom. Stoga također možete doći ranije ili otići kasnije (na upit plus doplata za smještaj). Dakle, dovoljno je vremena za upoznavanje Dubrovnika, iznajmljivanje kajaka, rezervaciju jahanja, masaže ili kozmetičkog tretmana. Kao dugogodišnji turistički vodič, Patricija Vam stoji na raspolaganju u savjetodavnoj i posredničkoj funkciji.

 

Prikladni i obogaćujući kolege pilatesu su penjanje i planinarenje. Kao vrhunac, predlažemo da se zajedno s profesionalcima Mare i Željkom popnemo na do 15 metara visoku stijenu u Gornjem Brgatu ili pješačimo neku od njihovih prekrasnih tura, pogledajte i http://www.hikingdubrovnik.com/433467144. Možete nas unaprijed obavijestiti o vašim željama putem e-pošte. Obilasci se posebno rezerviraju.


Period putovanja 2024.

02.06. (ned)- 09.06.2024. (ned)

 

Jezik

Njemački

 

Cijena

1100€ po osobi u dvokrevetnoj sobi za dvije osobe

1300€ po osobi u jednokrevetnoj sobi ili u dvokrevetnoj sobi za jednu osobu

 

Broj sudionika

max. 8

 

Rok prijave

31.01.2024

 


Uključeno

  • 7x noćenje
  • 7x doručak + 6x večera + dnevno voće/vode
  • 10x Pilates & Yoga trening
  • Transfer između smještaja i aerodroma/luke/kolodvora Dubrovnik
  • W-Lan 24/7

U cijeni nisu uključene cijene puteva do destinacije ili iz destinacije.

 

Ponude masaža, tretmana, izleta, individualni treninzi, čuvanje djeteta te foto sesija na upit.

 

Rock-Climbing sa Mare i Zeljkom (pozeljna prijava unaprijed; cijena po osobi 55-90€, ovisno o broju sudionika). 

Hiking-Tore sa Mare i Zeljkom (poseljna prijava unaprijed; cijena po osobi od 30€, ovisno o turi i broju sudionika). freigeist d.o.o. je organizator Pilates putovanja. Vrijede uvjeti tvrtke freigeist d.o.o.